Er du interessert i å jobbe hos oss?

Vi søker stadig nye talenter innenfor produktutvikling, markedsføring, internettsalg, nettproduksjon, logistikk og lager.

Vi er en ung og hurtigvoksende e-handelsbedrift med kontor og lager i Helsingborg. For oss er den viktigste egenskapen hos våre ansatte en ærlig vilje til å lykkes. Hos oss forventer vi at enkeltpersoner tar mye selvstendig ansvar.

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger, men send gjerne en åpen søknad til kundeservice@fotbutikken.no