Ubrukte produkter har alltid 14 dagers retur- og bytterett. Hvis du vil returnere en produkt/er og samtidig bli refundert, er du ansvarlig for portokostnader. Vi bruker loven om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Vi godtar bare ubrukte produkter 

Produktene du sender tilbake må være ubrukte og sendes tilbake sammen med originalemballasjen. Du betaler portokostnaden for returen.

Av hygieniske årsaker er produkter som støttestrømper, innlegg, hallux valgus, fotfiler og manikyrprodukter ekskludert fra angreretten. Når du returnerer et slikt produkt, må emballasjen være ubrutt og produktet helt ubrukt. Bruk rene sokker og stå på et rent underlag for andre produkter.


Vår returadresse:

Fotbutikken c/o ART AS
Industriveien 29
2020 Skedsmokorset


Slik gjør du en retur:

1. Skriv ut følgende angreskjema
2. Fyll inn skjemaet og skriv årsaken til retur/anger
3. Legg inn angrerettskjemaet i pakken
4. Send pakken til oss der du betaler porto selv
5. Send en mail med informasjon om at du har sendt pakken i retur, slik at vi kan gi beskjed til Klarna

Vi krediterer fakturaen/refunderer deg via Klarna så snart vi har mottatt og sjekket returen. Dette gjøres vanligvis innen fem dager fra vi har mottatt dine returnerte produkter.

Obs – om du ikke har en skriver for angreskjema, kan du skrive ned den samme informasjonen for hånd på papir og sende den i pakken.

Hva skjer hvis jeg ikke følger trinnene ovenfor?

Vi er takknemlige for at du følger instruksjonene nøye og om du ikke følger teksten over vil vi dessverre ikke kunne godta returen din. Hvis vi mottar en ufullstendig retur, returnerer vi pakken til deg – uten mulighet for at du blir refundert. Tusen takk for at du hjelper oss!

Kan dere sende en returetikett?

Nei, beklager! Du betaler fraktkostnadene på egen hånd ved en retur og derfor kan vi ikke sende deg en returseddel.