Vårt mål er å få utsolgte produkter inn på lager innen 10 arbeidsdager fra og med tidspunktet da det aktuelle produktet går tomt.

Under visse omstendigheter kan det ta lengre tid, for eksempel ved produksjonsstopp ved fabrikk, ved leveringsproblemer hos speditører, ved spesielle høytider eller når produktet rett og slett er tomt på lager hos våre leverandører.

Vi gjør alltid det vi kan for å ha korrekte lagersaldonivåer, og for å få utsolgte produkter inn på lager snarest mulig.

Overvåk et utsolgt produkt

Du kan overvåke et utsolgt produkt ved å oppgi e-postadressen din på produktsiden. Vi gir deg beskjed via e-post når produktet er på lager igjen.

For å overvåke et produkt:

1. Klikk på knappen «Overvåk produktet».
2. Fyll ut e-postadressen din og godkjenn.
3. Når produktet er på lager igjen, får du en e-post fra oss.