Du bestiller produkter hos oss direkte via vår hjemmeside.

1. Klikk på et produkt for å komme til produktsiden
2. Velg størrelse eller farge (for produkter med valgmuligheter).
3. Klikk på den røde knappen «Legg i handlekurven»
4. Klikk på knappen «Til kassen» for å gå videre til betaling
5. Fyll ut skjemaet med dine person- og adresseopplysninger
6. Klikk på knappen «Til betaling» og velg betalingsmåte.

Innkommende bestillinger håndteres innen 24 timer eller nærmeste hverdag etter bestillingen. Du får automatisk en bestillingsbekreftelse via e-post etter at du har gjennomført bestillingen din. Vårt mål er at du som kunde skal ha varene dine innen 2–4 dager etter at vi har mottatt bestillingen din.